AOver Echtscheidingservice.nl

Over Echtscheidingservice.nl

Echtscheidingservice.nl is een afdeling van Mulders Advocaten, een kantoor met ruim 25 jaar ervaring in de advocatuur, gelegen te Echt, Midden-Limburg.

Met Echtscheidingservice.nl wil Mulders Advocaten haar kennis op het gebied van echtscheidingsrecht delen. Dit bevordert de algemene kennis over het echtscheidingsrecht en helpt eenieder zich beter voor te bereiden op een dergelijke aangrijpende verandering van het leven.

Op Echtscheidingservice.nl staan diverse artikelen over echtscheidingen, de procedure, alimentatie, ouderschapsplannen en internationaal echtscheidingsrecht.

Omdat geen twee gevallen gelijk zijn biedt Echtscheidingservice.nl de mogelijkheid om concrete vragen te stellen. Dat kan via dit formulier.

Tot slot beantwoordt mr. Jeroen Brandts, advocaat bij Mulders Advocaten, in de rubriek vraag en antwoord, vragen die hij in de dagelijkse praktijk tegenkomt.

Mocht u een vraag hebben aan Echtscheidingservice.nl of een afspraak willen plannen dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen via onze contactpagina.

Echtscheidingservice.nl, Echt, 01-01-2013